Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Benefietconcert Cocojr. & The All Stars t.v.v. Natuurpunt Leuven

Wie herinnert zich niet de aanstekelijke muziek van The Dinky Toys uit de Jaren ’90? Met hits als ‘My day will come’, ‘I can’t keep my hands off you’, ‘Out in the streets’ en ‘Declaracion de Amor’ zorgden ze steevast voor het mooie weer op de radio, televisie en menig festival.

by Eva Asdou
by Eva Asdou

Zanger Kid Coco zingt nog steeds, maar nu onder de naam ‘Cocojr.’ Samen met The All Stars, een internationaal gezelschap van rasmuzikanten en topzangers en -zangeressen, heeft hij een stevige live-reputatie uitgebouwd en was hij al meermaals te gast op Beleuvenissen, Marktrock en andere festivals. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit covers van de jaren ’70, 80, ’90 en nu, zoals: ‘Let’s dance’, ‘Rhythm is a dancer’, ‘Don’t you’, ‘With or without you’, ‘Blurred lines’,…

Hier alvast een voorproefje:  

Op 10 november kan je hen live aan het werk zien op een benefietconcert ten voordele van de aankoop en beheer van natuurgebieden in Leuven en omstreken. Bij elke aankoop moet Natuurpunt een aanzienlijk bedrag zelf bijeen brengen door giften, legaten en inspanningen van de afdelingen zoals dit benefietconcert.

Wil je een avond genieten van heerlijke live muziek en tegelijk ook de natuur steunen, kom dan donderdagavond 10 november naar de Appeltuin in Leuven!

Kaarten:

  • Voorverkoop: leden Natuurpunt: € 16 - niet-Leden NP: € 18
  • Aan de kassa: € 20

Reserveren: stuur voor 5 november een mailtje naar benefiet@natuurpuntleuven.be. Je krijgt van ons een mail terug met daarin de betalingsmodaliteiten.

Wanneer: donderdag 10 november 2016

Deuren open: vanaf 20u00 – concert: 20u30-22u00

Napraten met een drankje: tot 23u00

Locatie: Freinetschool De Appeltuin, Weldadigheidsstraat 74, Leuven

Tip: kom bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer. Wie toch met de auto komt, kan parkeren in de buurt of op de parking Philipssite

https://www.facebook.com/events/1830442107172192/