Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

BK inline skaten

inline skating

Heb jij nog een paar inline skates in de kast rondslingeren? Ik in ieder geval wel maar ik gebruik ze zelden want ik heb een vreselijk slecht ontwikkeld evenwicht. Gewaagde kunstjes, sprongen, achteruit skaten, … zijn dan ook niet aan mij besteed. Die waaghalzerij laat ik liever aan de echte skaters over.

Zondag 31 juli kan je in Leuven van zulke kunstjes genieten. Dan wordt op het skatepark op de Philipssite immers het BK inline skaten georganiseerd. Enkele vrijwilligers zijn volop bezig geweest om custom obstacles in elkaar te zetten om er zo voor te zorgen dat het publiek een spectaculaire show krijgt voorgeschoteld. Zowel amateurs als pros kunnen een gooi doen naar de Belgische titel.

Om 10u30 wordt deze skatehoogmis afgetrapt met een gratis inline skate initiatie. We zullen ons oud paar skates dus nog eens uit de kast kunnen halen! Wie echter meer skills bezit en zijn kans wil wagen in de wedstrijd om 1 van de prijzen in de wacht wil slepen, die heeft geluk. Deelname aan de wedstrijd is immers gratis en iedereen, ongeacht zijn niveau, kan meedoen. Dus skatefanaten, allen naar het skatepark deze zondag, spektakel verzekerd!

inline skating