Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Café Jardin, waan je in Zuid-Frankrijk!

by Café Jardin
by Café Jardin

Op 21 en 24 juli kan je van het zonnetje genieten op Café Jardin. Waan je in het zuiden van Frankrijk! Zee en strand ontbreken dan wel maar Café Jardin brengt de sfeer van de Franse hoogdagen naar Leuven met lekker eten en drinken voor de bon vivants, openluchtfilms, expo’s en een streepje live muziek op de achtergrond.Het hartje van onze stad wordt zo door Café Jardin in een aangename sfeer van amicalité ingenomen.

Ondanks dat 21 juli onze Nationale Feestdag is, dompelt Café Jardin die dag de Oude Markt toch onder in een gemoedelijke Franse sfeer. De kinderen kunnen er genieten van een reusachtig springkasteel en lekkere ijsjes, terwijl de ouders zich tegoed kunnen doen aan een pittige BBQ en de heupen kunnen shaken met Leuven Salsa. DJ Karl Maxx zorgt er ’s avonds voor dat je met een leuk streepje muziek op de achtergrond heerlijk kan terrassen.

Op 24 juli strijkt Café Jardin neer in de tuin van CC Oratoriënhof, de perfecte setting voor een zomerse zondag! Enkele muzikale optredens, een poppenkast en een poetry slam zorgen ervoor dat het hele gezin geëntertaind wordt. ’s Avonds kan je van live jazz genieten, even lekker wegdromen voor de werkweek terug begint!