Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Familiebar: activiteiten voor het hele gezin!

Familie in het park

De Familiebar maakt in 2016 zijn rentree en dit jaar open het zelfs elke dag de deuren, met uitzondering van de wekelijkse sluitingsdag (maandag). Het familievriendelijke concept, één van de talrijke evenementen van het Leuvens initiatief “Het Groot Verlof”, vindt plaats in het Sint-Donatuspark en biedt gezinnen met zowel jonge als ietwat oudere kinderen de mogelijkheid om lekker te genieten van het zomerse weer zonder naar een exotische bestemmingen te reizen. 

Men kan er genieten van een heerlijk hapje en tapje (vele foodtrucks!) en activiteiten die speciaal gepland met gezinnen in het achterhoofd, zodat ere elke dag een leuk aanbod: van schilder-workshops en yoga tot percussielessen en DJ's die voor de nodige zomer-vibes komen zorgen. Een uitgebreid overzicht van de programmatie kan je terugvinden op de website van Het Groot Verlof: https://www.hetgrootverlof.be/parklife/programma/familiebar

Tijdens de week lijkt het programma eerder te focussen op volwassen, hoewel kids uiteraard ook welkom zijn, en in het weekend wordt het centrale plein van het stadspark omgetoverd tot een heus kinderpretpark met gigantische gezelschapspelletjes, gegrimeerde feestgezichten, vertelprinsessen en goochelaars! Dit allemaal terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijke cocktail, een koffietje of een streekbiertje. 

Allen daarheen!

9 juli t.e.m. 14 augustus:

Open van dinsdag t.e.m. zondag

dinsdag >< vrijdag: 16.00 - 21.00

zaterdag >< zondag: 11.00 - 21.00

Toegang & alle workshops GRATIS