Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Flying Tiger doet het goed

Ook zo verzot op Deens design? Dan moet je zeker eens bij Flying Tiger in de Brusselsestraat langsgaan. Het Deense designmerk is stilaan heel België aan het veroveren met haar leuke en bovendien goedkope spulletjes en prulletjes. Flying Tiger telt nu al twaalf Belgische winkels en wij zijn blij dat eentje daarvan in Leuven staat!

by Flying Tiger
by Flying Tiger

Met haar combinatie van kleurrijke designspullen, hobbyartikelen en gadgets met een knipoog, en dat aan een erg scherpe prijs, heeft Flying Tiger een succesformule beet. Ook Leuvenaren kunnen hun concept heel goed smaken want de winkel in een historisch hoekpand in de Brusselsestraat draait op volle toeren.

by misspaperfection
by misspaperfection

De frisse Scandinavische look van de winkel heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. Ook het vleugje humor dat in veel van hun vrolijke producten terugkomt werkt, bij het wandelen door de winkel spot je ongetwijfeld mensen met een glimlach rond de mond. Een andere reden voor Flying Tigers succes is dat ze met tijdelijke collecties werken die inspelen op de verschillende seizoenen. Ze hebben een vast assortiment van een 1.000-tal artikelen, waarbij er elke maand een 300-tal nieuweworden toegevoegd. Zo blijft het aanbod heel gevarieerd en valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Bovendien laat Flying tiger haar werknemers vrij om de winkel in te richten volgens hun eigen creatieve visie. Elke Flying Tiger winkel zal er dus helemaal anders uitzien! En daar draait het bij het Deense designmerk dan ook helemaal om: creatief zijn en plezier hebben in alles wat je doet.

Flying Tiger, dé place to be voor alle liefhebbers van vrolijke designspullen en gadgets. Hier alvast een eerste indruk van hun speelse aanbod: http://be.flyingtiger.com/nl-be