Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Frieten onder de bomen

frieten in frietzak

Onder de hoge bomen van het Sint-Jacobsplein wordt de beste friet van Leuven geserveerd. Altijd met een gemeende en hartelijke ‘laat het smaken’ en, indien gewenst, een juiste dosis saté-kruiden. Musti zijn frieten zijn niet zomaar frieten. Het is een wekelijkse afspraak met een pak goudgeel geluk, verpakt in hun eigen ‘Frittoerist’-inpakpapier en afgeleverd met een portie authentieke friturist-liefde.

Als ‘Thuis’ bezig is, kan je rustig meekijken. Is het Champions League, dan verandert de post. Spelen de Rode Duivels op het EK, dan staat er een tv buiten en kan je je frieten opeten terwijl je Nainggolan en co toejuicht. Bij de Frittoerist weten ze hoe je klanten krijgt en bindt. Niet enkel de lekkere frieten en de goedkope Bicky (€ 2.5), maar ook de hele sfeer die rond de frituur hangt, zorgt ervoor dat ik er graag kom en blijf gaan. Musti en zijn kompanen maken echt goeie frieten en verschaffen een top service! Frittoerist, I’m loving it.