Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Jaarlijkse Beachvolley Leuven op Ladeuzeplein

by <a href='https://iloveleuven.smallteaser.com/user/dirkgrooviegroven' class='captionLink'>Dirk Groovie Groven</a>
by Dirk Groovie Groven

Met meer dan 700 deelnemers, 750 ton zand, en enkele duizenden bezoekers die kwamen genieten van de exotische omstandigheden, was de 12e editie van “Beachvolley” alweer een succes. De organisatie van Volleybalclub Lizards schotelde naast de beachvolley ook allerhande activiteiten.

Donderdag werd er een gezellige familiedag georganiseerd met tal van randactiviteiten voor jong en oud. Zo waren er bijvoorbeeld springkastelen voor de kleinsten, een petanque- en kubbtornooi, en natuurlijk een 'foodcorner' waar men met heerlijke hapjes en tapjes terug op krachten kon komen na de zware inspanningen in het zand. Waar het vrijdag en zaterdag op de vier terreinen volledig in teken stond van de amateurs- en jeugdwedstrijden, was het zondag tijd voor de Beachvolley Grand Slam.

Verder was er zondag ook het jaarlijkse VIP-evenement waar de lokale bedrijven uit de regio de opportuniteit kregen om te netwerken tijdens een uitgebreide receptie op het Ladeuzeplein.

by <a href='https://iloveleuven.smallteaser.com/user/dirkgrooviegroven' class='captionLink'>Dirk Groovie Groven</a>
by Dirk Groovie Groven
Beachvolleyball.3