Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Leuven Beachvolley

Hou je wel van een potje beachvolleybal? Of kijk je liever langs de zijlijn naar sportieve mannen en vrouwen die in zomerse outfit de sport beoefenen? Wel, dan is Leuven Beachvolley zeker iets voor jou!

Leuven Beachvolley kent dit jaar al zijn 12de editie. Zoals ieder jaar tovert volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven het Ladeuzeplein om tot een aantrekkelijk beachvolleystrand. Van 20 tot en met 24 juli kan je er terecht voor veel spannende beachvolleybal partijtjes op de vier speelvelden waar 700 deelnemers het best van zichzelf zullen geven.

Beachvolleybal

Bovendien kan je naast het beachvolleybal ook genieten van heel wat randanimatie voor kinderen, familie of vrienden. Iedereen van klein tot groot kan zich naar hartenlust uitleven op springkastelen, een hippe lounge, een Kubb-en petanquetornooi en nog veel meer. Zeker op de Familiedag, die dit jaar op 21 juli op onze Nationale Feestdag valt, kunnen kinderen fijn ravotten. Zij kunnen zich dan laten schminken en hun benen in de lucht zwieren tijdens één van de dansworkshops.

Als je van al dat bewegen wat honger gekregen hebt, kan je smullen van de lekkere gerechtjes van de aanwezige food trucks. Want wat zou een beach event nu zijn zonder een gevarieerd aanbod aan street food? Leuven Beachvolley voorziet op de Familiedag voor ieder wat wils. Naast lekkere gerechtjes uit de Italiaanse, Mexicaanse en zelfs Koreaanse keuken, kan je in de Beach Foodcorner ook terecht voor een verfrissend artisanaal ijsje of een heerlijke wafel. Later op de avond, om de nacht met de nodige ambiance in te gaan, sluit Leuven Beachvolley af met live concertjes.

Hou jij van zomer in Leuven? Dan staat Leuven Beachvolley bij jou waarschijnlijk al in de agenda. Zoniet, de toegang is gratis dus het loont zeker de moeite eens een kijkje te nemen.

Meer info: http://www.leuvenbeachvolley.be.