Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

OHL opent seizoen met oefenpot tegen RSCA!

by Twitter
by Twitter

Vanavond om 19u opent Oud-Heverlee Leuven het nieuwe voetbalseizoen met een wedstrijd op Den Dreef tegen de Brusselaars van RSC Anderlecht. De afgelopen dagen leek het er sterk op dat de wedstrijd zou moeten plaatsvinden in het Warandestadion van de Hagelandse streekgenoten van FC Diest, maar uiteindelijk kregen de Leuvenaars het eigen veld toch tijdig speelklaar. 

Het komende seizoen lijkt voor de OHL boys alvast heel veel verandering met zich mee te brengen met maar liefst dertien vertrokken spelers en vijf nieuwe aanwinsten voor de ploeg van trainer Ferrera. Ondanks de tegenslagen van vorig jaar en de nieuwe kern wilt OHL zo snel mogelijk terugkeren naar de hoogste klasse. Die ambitie mogen ze vanavond alvast ten toon spreiden tegen de Brusselse recordkampioen. 

Om alles in goede banen te laten verlopen stuurt de OHL organisatie de volgende info uit via hun website:

Vanaf 17u30 openen we de loketten voor de rest van de supporters die geen tickets heeft gekocht in voorverkoop.

Opgelet:

  • De korting voor abonnees kan niet toegepast worden aan het loket, enkel in voorverkoop, aan het secretariaat.
  • Aan het loket kan je enkel cash betalen.
  • In ons land geldt nog steeds dreigingsniveau 3. Hierdoor zijn er extra veiligheidsmaatregelen bij grote evenementen en dus ook bij OHL-Anderlecht.

Het is nog steeds niet toegestaan om handtassen of rugzakken mee naar het stadion te nemen bij OHL-Anderlecht. Gelieve deze dus zeker thuis te laten.

Daarnaast zal iedereen gefouilleerd worden bij het betreden van het stadion. Gelieve u spontaan aan te bieden voor de fouille zodat er geen tijd verloren gaat.

Kom dus zeker op tijd naar het stadion want er worden weer lange wachtrijen verwacht. 

C'mon you whites!