Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

PIKNIK MUSIK aan het Meer van Rotselaar

De vorige locatie aan het Arenbergkasteel viel al zeker in de smaak. Op maandag 15 augustus strijkt Piknik Musik aan het Meer van Rotselaar neer. Aan De Plas zal je dus weer heerlijk kunnen genieten van een hapje en drankje met op de achtergrond een streepje muziek.

by Piknik Musik
by Piknik Musik

Piknik Musik is intussen een vaste afspraak op de Leuvenaar zijn zomeragenda. In 2009 begon het evenement voorzichtig met een picknick in het stadspark maar het bleek al snel een succesformule te zijn en de locaties breidden uit. Piknik Musik is subliem in zijn eenvoud, ideaal voor als je het graag klein en gezellig houdt. De combinatie van fingerlicking food met perfecte zomermuziek en een super locatie aan het water maakt van Piknik Musik een niet te missen evenement, voor jong en oud.

by Vertommen
by Vertommen

Eindigen doet Piknik Musik voor het derde jaar op rij aan De Plas in Rotselaar. Om 10u30 kan je daar een open yogasessie volgen en ook de kids kunnen namiddag tot rust komen tijdens een speciale kids yogasessie om 14u30. Verschillende DJ’s zorgen voor fijne Musik en Boekarest voorziet de Piknik Musikers met een portie leesmateriaal. Wat het eten betreft, laat Piknik Musik in Rotselaar de food trucks op stal om zo hun steentje bij te dragen aan een autoluw Leuven. In de plaats houden ze wel een authentieke food market met voor ieder wat wils.

Let wel, voor deze editie moet je de normale inkomprijs van het domein van De Plas betalen: € 5 als je met de wagen bent, € 2,5 als je per fiets of te voet komt en gratis als je inwoner van Rotselaar bent. Die prijs is (h)eerlijk genieten aan het water zeker waard!