Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Pop-up zomerbar

Leuvense cafébazen Igor Van Driessche en Christophe Vercruysse hebben hun enthousiaste hoofden bij elkaar gestoken en zijn met een superidee op de proppen gekomen: een pop-up zomerbar op de Oude Markt. Deze Leuvense zomerbar staat in het teken van Strongbow, een merk van ciderdrankjes, dat heel het gegeven bovendien sponsort.

zomer oude markt
Strongbow cider

Samen met Strongbow sloegen Igor en Christophe de handen in mekaar om enkele leegstaande panden op de Oude Markt om te toveren tot een uitnodigende Strongbow Zomerbar. Promotor Strongbow richtte het interieur van de Zomerbar in terwijl de twee Leuvense cafébazen zich uitleefden met het opbouwen van een hip terras dat volledig uit strandstoelen en zelfgebouwde terrasmeubelen van afvalhout en palletten bestaat. Zowel de terrassen van vroegere café’s De Kult en De Colff als dat van frituur Taste Friet werden in een zomers kleedje gestoken.

Je kan er iedere dag terecht tot 2 uur ’s nachts. De ideale plek om op een zomerse avond uit te rusten met een verfrissend ciderdrankje bij de hand. De Zomerbar biedt Strongbow met appel-, rode bessen- of vlierbloesemsmaak aan, take your pick. Aanstaande zaterdag kan je er gratis cider proeven en van lekkere hapjes genieten. Allen daarheen dus!

Geraak je er niet meteen op zaterdag? Geen paniek, je hebt nog even de tijd want de bar zal tot eind augustus open blijven. Nu maar hopen dat die zomerzon zich eindelijk eens laat zien!