I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Rocklegende Status Quo, morgen in Leuven

Morgenavond wordt de Oude Markt ingepalmd door rockhelden The Kids, De Mens, The Scabs én Status Quo. Een affiche om u tegen te zeggen!

Status Quo

The Kids krijgen de fenomenale eer om deze concertavond af te trappen. Deze iconische Belgische groep wordt bij de crème de la crème van de punk gerekend. Morgenavond zullen ze ongetwijfeld weer bewijzen waarom. Hun monsterhit “There will be no next time” zal tot ver buiten Leuven te horen zijn!

De Mens is er om ook wie van Nederlandstalige muziek houdt kan te plezieren. Voor hun optreden op de Oude Markt brengt Vlaanderens geliefdste rocktrio een getalenteerd toetsenist mee en samen zullen ze hun laatste plaat ‘Nooit genoeg’ aangevuld met een hoop hits te berde brengen.

Status Quo, de Britse rockband met monsterhits als 'Whatever you want', is de headliner van de avond. Al bijna 50 jaar voorzien ze hun fans van complexloze rock. Voor de oude rockers zal het bovendien hun laatste concert ooit in België zijn. Mis deze kans dus niet om hun hits nog een laatste keer uit volle borst mee te kraaien. Ambiance verzekerd!

The Scabs sluiten deze rockavond af en hebben naast een karrenvracht bekende hits ook een nieuw album voor te stellen: ‘Ways of the wild heart’, hun eerste album met vers materiaal in 20 jaar.

Voor slechts € 25 kan ook jij deze legendarische avond meemaken. Ga naar https://www.hetgrootverlof.be om last minute nog een ticket in de wacht te slepen.

Monsterhit 'Whatever You Want', ambiance verzekerd!

advertisement