Give us a like and we'll keep you in the loop.

I Love Leuven is een community-gedreven blog over leven in Leuven. Ontdek Leuvens leukste plekjes, het laatste nieuws, en de hipste events.

Zwerfkatjes in Leuven zoeken een thuis

Zwerfkat in Leuven vzw heeft al 177 katjes gered tijdens de eerste 6 maanden van dit jaar. Dit zijn er al enorm veel vergeleken met vorig jaar, toen de vzw over het hele jaar heen voor 222 katjes in de bres sprong.

zwerfkatje

Sabine Bovend’aerde van Zwerfkat in Leuven beseft dat het kittenseizoen nu wel heel duidelijk is losgebarsten en dat ze daardoor meer oproepen over zwerfkittens ontvangen. Ook de toenemende bekendheid van de vzw kan hier zeker toe hebben bijgedragen. 

Het is natuurlijk een heel mooie zaak dat steeds meer mensen Zwerfkat in Leuven kennen en er beroep op doen, maar het grote aantal opgevangen kittens vergroot ook de nood aan opvanggezinnen voor deze arme stakkers. Helaas zitten alle opvanggezinnen al overvol. Al de opvangkatjes eten en de nodige medicatie geven kost veel geld, geld dat Zwerfkat in Leuven niet heeft. Daardoor is de organisatie genoodzaakt een dringende noodoproep te plaatsen.

Hoe kan jij helpen? Bij Tom&Co in Kessel-Lo kan je tot en met 13 juli nog voeding aankopen en aan Zwerfkat in Leuven doneren of een centje in de spaarpot te steken. Maar de grootste hulp zijn natuurlijk opvanggezinnen en adoptanten. Deze kunnen zich via info@zwerfkatinleuven aanmelden. Donaties zijn altijd welkom op BE71 9731 3317 4869. Elk centje maakt een verschil!

Voor meer informatie: www.zwerfkatinleuven.be